Hallo, ik ben Griet

en ik ben mama van twee kindjes: Arne en Stan. Het zijn beiden heel actieve jongens die niets liever doen dan ravotten. Bovendien groeien ze als kool. Dat samen zorgt ervoor dat mijn rakkers voortdurend nood hebben aan nieuwe kleding en schoenen.


Laten we het even over die schoenen hebben: als je kwalitatieve schoenen wenst aan te kopen, dan ben je voor enkele paren al snel meer dan honderden Euro's kwijt ! Deze opmerking hoor ik bij veel jonge gezinnen. Het is namelijk geen must om steeds de laatste mode in huis te hebben, maar toch wil je het beste voor je kinderen.


Dus ben je voortdurend op zoek naar schoenen van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Toch ligt de doordeweekse outlet niet bij de deur en heb je niet altijd de tijd om de "jacht op prijs/kwaliteit" aan te vatten.


Daarom ben ik met het idee begonnen van een outlet thuiswinkel . Als voormalig verkoopster in een schoenwinkel zit de interesse namelijk in mijn bloed. En het idee van een thuiswinkel laat me toe mijn huidige parttime job te combineren met mijn passie: het zoeken naar en aanbieden van betaalbare kwaliteitsschoenen voor kinderen. Ik koop einde reeksen en overstocks op bij fabrikanten en handelaars.


Vermits ik geen dure winkelruimte hoef te huren en dankzij beperkte openingsuren geen personeel moet betalen, kan ik de schoenen aanbieden aan prijzen die ongeveer 30 tot 60% onder de gangbare winkelprijzen liggen.


Je kan mijn thuiswinkel komen bezoeken op de vermelde openingsuren of op afspraak: gewoon even bellen op het nummer 0496/17.53.29 of je kan de contactpagina gebruiken. Dan kan je ons bezoeken wanneer het jou uitkomt. En vergeet niet: elk bezoek aan ShoeBieDoe is vrijblijvend! Voel je dus zeker niet verplicht om ook iets aan te kopen: mocht je je gading niet vinden, even goede vrienden! 

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/